Vem e Fredde Flär?

 

undrar ni... 

Är det han som stissar runt med med en skitstor jeansväst med "Sala 99" uppdraget på ryggen? Och solbrillor utan glas? Speakar han på Motocross SM istället för att köra? Men han har väl elitlicens 2017 oxå? Fredrik Lindehall? Hette han inte Johansson förut? Han körde väl FMX oxå ett tag? Blev han verkligen VM-trea i det där hopperiet 2008? Och landade världens första Flair i Madrid samma år? Varpå han tog namnet Flair, men stavar med ä för att försöka vara speciell? Är det samma snubbe som gjorde den där cirkusshowen på MC-mässan fyra år i rad med sitt rockband Sweet Collision? Körde dom inte sista året på Skandinavium med den där trollsnubben Joe Labero som fucking sideact? Gör han nu djupgrävande journalistiska reportage på Youtube under titeln FlärTV? Är den där legendariska FMX-parken Sweetspot hans? Folk snackar om att Skilled Fanatics är ett kollektiv av kreativa fanatiker som gör olika grejer. Stämmer det? Visst kör han ungdomsträning på Uringebanan varje tisdag som han kallar Trackfighter Tuesday? Har han verkligen meckat den där västen för att hajpa sin Motocross SM-vinst i Sala 1999? Finns det en låt på det oxå? Kan det vara sant att världen äntligen ska få möjligheten att ta del av hans svinfeta label Skilled Fanatics i form av blytunga produkter i en brand new webshop? Var det 2001 som han drog igång Skilled Fanatics med sin fru Linda som oxå rattar spakarna på det där Fanatic Creative Dept? Samma Skilled Fanatics som han har hajpat world wide tillsammans med sanna fanatiker i över 15 år?

Fett! Men han körde väl allt underground och syntes aldrig på social media och sånt förut? Så man kan säga att han säljer ut nu då? 

-Ja, på allt. Även om det hade kommit upp frågor som "Har han skrivit den här texten själv?" och "Den där Fredde Flär har väl gjort mycket mer ashäftiga grejer än såhär?"

Välkommen Skilled Fanatic!