leveransvillkor

När du handlar hos oss tillkommer en fraktkostnad på 39 kr per order. Notera att vi, förutom till Gotland, inte kan leverera till adresser som kräver båttransport inom Sverige.

Leveranstid

Leveranstiden är normalt ca 2–7 arbetsdagar, beroende på om produkten finns på vårt centrallager eller om den beställs på begäran direkt från leverantörens lager. Vi gör alltid allt vad vi kan för att hålla den uppskattade leveranstiden, för att du ska få hem dina produkter så snabbt som möjligt. Ibland kan det dock ta lite längre tid än beräknat, om vi till exempel får vänta på leverans från leverantören. Men vi levererar din beställning så fort vi bara kan. 

Returer/ångerrätt 

Som kund har du alltid 14 dagars ångerrätt. Ångerfristen börjar löpa från den dag du tagit emot varan. Som kund betalar du själv returfrakt, och ångrad produkt ska alltid returneras i väsentligen oförändrat skick samt i originalförpackning med tillhörande emballage. Konsumenten ansvarar för risken vid returfrakt; denna risk innefattar bland annat att produkten skadas eller kommer bort under frakt. 

Leveransadress för returer:
Skilled Fanatics / Linda Lindehall
Nyponvägen 10
149 92 Nynäshamn